Sivusto on elänyt hiljaiseloa, mutta sen ylläpitäjät eivät. Sukelluksia on tullut lisää tasaiseen tahtiin. Osaamista on kartoitettu ja kalustoa hankittu. Lähtö Hurghadaan on siis kolmen viikon päästä ja sitä varten on käyty muutama kurssi. Sörkässä sijaitsevan Divemaster:n kautta kävimme PADI:n Nitrox-kurssin. P2-kurssi oltiin aloitettu jo muutama kuukausi sitten Sipoon edustalla. Siellä suoritimme Syväsukelluksen ja hylkysukelluksen. Syvyyttä saatiin reilut 20m ja pimeetä oli. Hylkysukellus suoritettiin 10 metrin  paikkeilla. P2 loput tehtävät suoritettiin Sipoon Pilvijärvellä, jossa näkyvyys oli lähes yhtä huono, kuin vuosi sitten P1-kurssilla, alle 2m. Kovuutta koulutukseen.

1086748.jpg

Hurghada. Varasin Aurinkomatkojen kautta hotellin ja myös sukelluspaketin. Sukelluskeskuksena toimii Colona Divers. Varasimme paikat 3 päivän minisafarilta. Jos sää sallii, tutustumme pohjoisen kohteisiin. Tärkeimpinä ja mielenkiintoisimpia Thistlegorm ja Abu Nuhaksen hylyt. Tämän safarin lisäksi ajatus on tehdä muutama päiväretki lähikohteille.

Kalustoa päivitettiin uudella digi-kameralla ja siihen sopivalla va-kotelolla. Matkalle lähtee nyt siis kaksi digivideokameraa ja yksi pokkari, ja repullinen tyhjiä dv-nauhoja. Tarkoitus olisi saada mahdollisimman paljon materiaalia, jotta saan tehtyä omaan levitykseen (pienehkö) yhden version ja sitten esimieheni pyynnöstä suureen media levitykseen (yli miljoona kävijää / vko) toisen version.

Vapise Mattila Röhr!

-M