UUTTA! Katso hieno video kirkkaista vesistä!
Porkkala

Pitkän odottelun ja kuivatreenien jälkeen päästiin taas takaisin nilviäiseksi meren pohjamutiin. Tarkoitus oli mennä Tammisaaren tuttuun paikkaan. Sain kuitenkin kuulla, että siellä oli vielä vesi jäässä, joten mietimme vaihtoehtoja. Tommin työkaveri pyysi meitä Ojamon louhokselle, mutta sinne oli osallistujamäärä jo täynnä. Päätimme lopulta mennä Porkkalanniemlle. Aluksi ideana oli sukeltaa keittokatokselta, mutta koska emme löytäneet heti helppoa reittiä rannalle, päädyimme Luotsiasemalle. Syvyyttä sieltä pitäisi löytyä lähemmäs 30m.
492662.jpg
Meikäläinen valmiina veteen

Suunnitelma: 30 min max syvyyden ollessa 18 metriä. Vajaat 30 minuuttia pinnanalla oltiinkin  max syvyyden ollessa 17 metriä. Näkyvyys oli huono, vain 2-3 metriä ja tuossa näkyvyydessä parinarusta olikin hyötyä. Porkkalanlahti suorastaan kuhisi elämää. Ensin nähtii pieni ahven ja sen jälkeen joku nilviäinen. Lopussa kameran eteen uiskenteli vielä joku sintti.
  492664.jpg
Tommin mansettien kanssa oli vähän ongelmia ja vuotivatkin heti veteen päästyä.
492669.jpg

Kamera kesti hyvin sille asetetut vaatimukset ja sain kuvattua suorastaan häikäisevää materiaalia. Video tulee myöhemmin sivuille.